Denas impregnace 10Vodoodpudivý napouštěcí přípravek.

DENAS HYDROFOBNÍ IMPREGNACE se používá pro napouštění savých stavebních materiálů za účelem snížení nasákavosti. Vhodným podkladem jsou omítky, betony, cihly, přírodní kámen, pálené a betonové střešní krytiny, cementotřískové a vláknocementové materiály apod. Vedle snížení nasákavosti oživuje vzhled materiálu, odpuzuje vodu, snižuje špinavost, nemění barvu a vzhled podkladu. Vyznačuje se dlouhodobou životností v interiéru i exteriéru.

 

Aplikační vrstva: Penetrační nátěr
Chemické zařazení: Vodou ředitelné
Pracovní postup: Přípravek se ředí v poměru 1:1 s vodou, před ředěním je nutno koncentrát důkladně promíchat. Po naředění se nanáší na čisté a suché podklady nejlépe štětkou nebo válečkem min. ve 2 vrstvách. Druhá a další vrstvy se nanášejí ještě před úplným zaschnutím předešlé vrstvy. Veškerý materiál musí vsáknout do podkladu, nesmí stékat po stěnách nebo vytvářet louže u horizontálních podkladů
Podklad: Podklad musí být suchý, zbavený všech mechanických i mastných nečistot. U nových betonů je nutno odstranit vystouplé cementové mléko a nesoudržné povrchové vrstvy. Doporučuje se čištění podkladu tlakovou vodou s následným vysušením.
Vydatnost: 10–20 m2/kg
Balení: 1 kg, 3 kg

Soubory ke stažení